Gio ziet druk PSV en Ajax: 'Ook met veel nieuwe spelers kun je meteen meedoen'

Gio ziet druk PSV en Ajax: 'Ook met veel nieuwe spelers kun je meteen meedoen'

Gepubliceerd: zaterdag 1 juli 2017 om 07:13za 01-07-2017 om 07:13

De selectie van Feyenoord is na het vertrek van Dirk Kuyt, Rick Karsdorp, Steven Berghuis en Eljero Elia nog niet klaar voor het nieuwe seizoen. Trainer Giovanni van Bronckhorst durft niet te zeggen wat dat voor de titelstrijd betekent.

De concurrentie zit namelijk ook niet stil. "PSV heeft veel mutaties, maar ook met een ploeg met veel nieuwe spelers kun je meteen meedoen", zegt de Feyenoord-coach in het Algemeen Dagblad. "Ajax heeft een nieuwe trainer, maar ze hebben daar gewoon een paar weken de tijd om de juiste accenten te leggen. Wij zijn vier spelers kwijt. Berghuis proberen we weer terug te halen en zoals gezegd kijken we verder nog om ons heen. We hoeven ook niemand te verkopen, maar je weet natuurlijk nooit welke clubs er nog bij ons aankloppen voor een speler. Eind augustus weten we meer."

Van Bronckhorst heeft zijn eigen transferlijstje ingediend bij technisch directeur Martin van Geel. "Hij weet wat ik wil en daar werkt hij ook hard aan", zegt de coach. "De ideale situatie is om op dag 1 te kunnen starten met de volledige groep, maar dat is gewoon niet eenvoudig. Ik ben erg blij met Boëtius en Amrabat. En we hebben een goed beeld van wat wij nog nodig hebben. Veel clubs wachten toch tot het qua transfers echt gaat rollen. Daar zijn wij ook een beetje afhankelijk van."

Poll

Gaat Feyenoord de titel prolongeren?

(1362 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws