Update: Nijland bevestigt concrete interesse voor Groningen-middenvelder Tibbling

Update: Nijland bevestigt concrete interesse voor Groningen-middenvelder Tibbling

Gepubliceerd: zaterdag 1 juli 2017 om 22:24za 01-07-2017 om 22:24

Simon Tibbling staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Deense topclub Brøndby IF. Directeur Hans Nijland bevestigt dat in gesprek met Aftonbladet. Brøndby heeft inmiddels een bod uitgebracht op de 22-jarige Zweed. 

Aftonbladet heeft vernomen dat er ook vanuit Frankrijk en Engeland serieuze belangstelling is voor Tibbling. Op dit moment ligt een overstap naar Brøndby voor de hand. Het contract van Tibbling loopt nog door tot medio 2019. Nijland erkende onlangs dat Groningen bij een interessant bod bereid is om mee te werken aan een verkoop van de jeugdinternational. 

Afgelopen januari werden onder meer Anderlecht, Club Brugge en FC Ingolstadt nog gelinkt aan Tibbling. Naast de Zweed lijkt er op korte termijn nog een speler te vertrekken uit het hoge Noorden. Zaterdagmiddag werd bekend dat Bryan Linssen in onderhandeling is met een andere club. Het zou gaan om Vitesse.

Eerder nam Groningen al afscheid van onder meer Hedwiges Maduro, Alexander Sørloth en Tom Hiariej.

Update 22.21: Ook tegenover het Dagblad van het Noorden heeft Nijland bevestigd dat Brøndby concrete interesse heeft in Tibbling. Een transfer naar Denemarken lijkt op dit moment het meest realistisch voor de middenvelder.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws