'Ik geloof niet dat Ajax zich heeft gemeld, dat lijkt een beetje op een spel'

'Ik geloof niet dat Ajax zich heeft gemeld, dat lijkt een beetje op een spel'

02-07-2017 22:51
67

De zogenaamde interesse van Ajax voor Sofyan Amrabat was waarschijnlijk onderdeel van een onderhandelingstactiek. Dat vermoedt Sinclair Bischop, Feyenoord-watcher namens RTV Rijnmond. De overstap van Amrabat naar de kampioen van Nederland kwam afgelopen vrijdag rond. 

"Het is een talentvolle jongen, waar veel clubs achteraan zaten. Ik geloof alleen niet dat Ajax zich op het laatste nippertje nog heeft gemeld. Dat lijkt een beetje op een spel van de zaakwaarnemers om wat druk op de ketel te zetten", aldus Bischop. 

"Maar het is wel een jongen die zijn debuut bij het Marokkaanse elftal al heeft gemaakt en waar echt een ontwikkeling in zit. Feyenoord wilde hem heel graag hebben en ik denk dat Feyenoord het vooral in deze categorie moet zoeken: jongens waar nog veel rek in zit en die je later misschien voor een hoog bedrag kan verkopen", vervolgt de verslaggever. 

"Ik denk dat Amrabat een speler is die Feyenoord beter kan maken." De Rotterdammers betaalden naar verluidt zo'n vier miljoen euro voor de middenvelder van FC Utrecht.