Fraser dolblij met aanstaande transfer: 'Dan zeg ik geen nee'

Fraser dolblij met aanstaande transfer: 'Dan zeg ik geen nee'

Gepubliceerd: maandag 3 juli 2017 om 07:24ma 03-07-2017 om 07:24

Henk Fraser ziet de komst van Bryan Linssen zitten. De middenvelder van FC Groningen staat op het punt om zich bij Vitesse te voegen, nadat hij de eerste Groningse training al liet schieten. Alleen een medische keuring staat een transfer in de weg.

Fraser wil geen voorschot nemen op de komst van Linssen, maar laat wel weten gecharmeerd van hem te zijn. "Als het Bryan Linssen is, zeg ik geen nee", zegt hij in De Telegraaf. Ook Thomas Bruns ziet de komst van de kleine middenvelder zitten. "We zijn vrienden sinds onze gezamenlijke periode bij Heracles. Deze zomer zijn we nog samen op vakantie geweest. Toen speelde er nog niks."

Bruns is ook blij dat hij ploeggenoten is met oud-Ajacied Thulani Serero. "Die jongen heeft gewoon tegen FC Barcelona gespeeld. Die weet wel hoe het werkt." Fraser verwacht dat de Zuid-Afrikaan zich snel kan herpakken na een mislukt jaar bij Ajax. "Serero is geen zwaargewicht. Dat soort gasten komen snel weer in het ritme."

Fraser geeft aan dat Vitesse bewust op zoek is gegaan naar mensen met routine. De goede ervaringen met de naar FC Basel vertrokken Ricky van Wolfswinkel hebben een grote rol gespeeld. "Met Ricky hadden we een gouden lot. Dat paste geweldig goed qua leeftijd, ervaring, maar vooral ook qua energie en gretigheid. Daar zijn we nu weer naar op zoek."

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws