'Cocu krijgt bericht uit Spanje over Guardado: volgende transfer in het vat'

'Cocu krijgt bericht uit Spanje over Guardado: volgende transfer in het vat'

03-07-2017 07:29
43

Het is niet de vraag of, maar wanneer Andres Guardado vertrekt bij PSV. Real Betis dient zich maandag aan als kandidaat voor de komst van de dertigjarige Mexicaan.

De Spaanse club legde met Sergio León, Víctor Camarasa, Cristian Tello en Antonio Barragán al vier spelers van naam vast en is nog niet klaar op de transfermarkt. Volgens Marca moet Guardado de volgende versterking worden. PSV is bereid mee te werken aan een vertrek van de middenvelder, wiens contract nog één jaar doorloopt.

Wedden

Meer odds

Om een transfer op korte termijn mogelijk te maken, heeft Betis-directeur Lorenzo Serra Ferrer contact opgenomen met PSV-coach Phillip Cocu. De twee kennen elkaar nog van hun gezamenlijke tijd bij Barcelona.

Het is onduidelijk of Guardado openstaat voor een transfer naar Betis, dat afgelopen seizoen op de vijftiende plaats eindigde in Spanje. Hij leek aanvankelijk op weg naar Los Angeles FC. Die club zou de Mexicaanse international in het eerste half jaar willen verhuren aan PSV, omdat het nieuwe seizoen in de Verenigde Staten in 2018 begint.