Van Rhijn reist niet af naar Nederland en krijgt ruimte voor afronding transfer

Van Rhijn reist niet af naar Nederland en krijgt ruimte voor afronding transfer

03-07-2017 08:18
45

Alles wijst op een snel vertrek van Ricardo van Rhijn bij Club Brugge. De Belgische club heeft hem niet meegenomen op trainingskamp in het Nederlandse Gelderen.

Dat blijkt uit het communiqué dat Club Brugge naar buiten heeft gebracht. De naam van Van Rhijn ontbreekt in de 32-koppige selectie van de nieuwe trainer Ivan Leko. Hij heeft intern aangegeven dat hij op zoek is naar een nieuwe club. Door hem niet mee te nemen naar Gelderen, krijgt Van Rhijn alle ruimte om werk te maken van een transfer. Twee weken geleden werd hij gelinkt aan Feyenoord, maar die overstap lijkt ondenkbaar vanwege zijn Ajax-verleden.

Van Rhijn was het hele seizoen bassispeler bij Club Brugge, maar moest het in de play-offs doen met een reserverol. Dat schijnt hem aan het denken te hebben gezet. "Ricardo heeft aangegeven dat hij garanties wil om te spelen. En die kunnen wij hem niet geven, liet sportief manager Vincent Mannaert naar aanleiding daarvan weten aan Het Nieuwsblad. Van Rhijn kwam een jaar geleden over van Ajax.