'Lazio biedt 3,5 miljoen per jaar voor transfervrije Manchester City-aanvaller'

'Lazio biedt 3,5 miljoen per jaar voor transfervrije Manchester City-aanvaller'

03-07-2017 12:27
3

SS Lazio is van plan om een stokje te steken voor de terugkeer van Jesus Navas bij Sevilla. El Desmarque meldt dat de Romeinen 3,5 miljoen euro per jaar overhebben voor de Spaanse vleugelaanvaller.

Navas vertrok onlangs transfervrij bij Manchester City, waar hij gedurende vier seizoenen actief was. Sindsdien is hij nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer bij zijn oude liefde Sevilla, dat in de zomer van 2013 nog twintig miljoen euro heeft ontvangen voor Navas. Inmiddels heeft ook Lazio zich gemeld voor Navas, die kan uitgroeien tot grootverdiener in de Italiaanse hoofdstad. Sevilla kan naar verluidt niet opboksen tegen het jaarsalaris van 3,5 miljoen euro dat Lazio voor Navas in gedachten heeft.

Wedden

Meer odds

Sevilla is al langere tijd bezig om Navas tot een terugkeer in Andalusië te verleiden. "We willen Jesus Navas ook graag terughalen. Hij is een fantastische speler. Ook met hem zijn we in gesprek", liet president José Castro onlangs nog weten. De 31-jarige buitenspeler was in het verleden al liefst tien seizoenen actief voor Sevilla.