Update: Go Ahead bevestigt komst Canadees: Mijn speelstijl zal de fans bevallen

Update: Go Ahead bevestigt komst Canadees: "Mijn speelstijl zal de fans bevallen"

03-07-2017 13:08
18

Go Ahead Eagles heeft volgens Voetbal International en RTV Oost een verrassende slag geslagen op de transfermarkt. De Canadese international La'Vere Corbin-Ong heeft naar verluidt een eenjarig contract getekend in de Adelaarshorst.

De in Engeland geboren Corbin-Ong was de voorbije jaren actief in de lagere divisies in Duitsland. FC Pommern Greifswald, Berliner AK 07 en FSV Frankfurt waren zijn werkgevers. Bij de laatstgenoemde club liep zijn contract af, waarna hij transfervrij de overstap maakte naar Deventer. Corbin-Ong moet daar de nieuwe linksback worden.

Go Ahead Eagles heeft de transfer nog niet officieel bevestigd, maar de 26-jarige Canadees is naar verluidt woensdag al aanwezig bij de eerste training. Corbin-Ong, die in maart zijn debuut maakte voor het Canadese nationale team, is alweer de achtste versterking van de gedegradeerde club uit Deventer. Eerder al trokken Shadrach Eghan, Tim Hölscher, Brem Soumoaro, Sonny Stevens, Pieter Langedijk, Maarten de Fockert en Stefano Beltrame naar de Adelaarshorst.

Update 13.08 uur: Go Ahead Eagles heeft de deal inmiddels wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen. Corbin-Ong heeft inderdaad voor één seizoen getekend in Deventer.