Groningen te spreken over 'goede bieding' en doet belofte: 'Wij schakelen door'

Groningen te spreken over 'goede bieding' en doet belofte: 'Wij schakelen door'

04-07-2017 08:23
2

Technisch manager Peter Jeltema van FC Groningen beseft dat de fans niet blij zijn met het vertrek van Bryan Linssen. Hij belooft evenwel dat er een vervanger wordt gehaald naar de Euroborg.

Linssen had nog maar een contract voor één seizoen, waardoor Groningen kan leven met zijn overstap naar Vitesse. De Trots van het Noorden betaalde twee jaar geleden 850.000 euro en krijgt nu een bedrag terug dat daar niet ver vanaf ligt, meldt het Dagblad van het Noorden. "Bij ons bestond de wens om mee te werken aan een transfer bij een goede bieding", stelt Jeltema.

"Die kwam er van Vitesse. Wij begrijpen heel goed dat Bryan een speler is die aanspreekt bij ons publiek. We schakelen uiteraard door naar opvolging en versterking van onze aanval", aldus de technisch manager. Linssen speelde zestig competitieduels voor Groningen, waarin hij veertien keer scoorde. Vooral de laatste maanden was hij op dreef met acht goals in tien optredens.

"Vitesse is weer een stapje hogerop", reageert de linksbuiten, die voor drie jaar tekende in Arnhem. "Als je naar mijn carrière kijkt, doe ik dat iedere keer. Ik vind dat fijn. Na een goed gesprek met trainer Henk Fraser verheug ik me erop bij Vitesse uit te groeien tot een bepalende speler."