Dolberg verkondigt andere taal dan zaakwaarnemer en begrijpt Overmars

Dolberg verkondigt andere taal dan zaakwaarnemer en begrijpt Overmars

04-07-2017 22:12
59

Kasper Dolberg vindt het geen probleem dat Ajax hem voor geen geld wil verkopen deze zomer. De Deense spits richt zich op komend seizoen en denkt niet aan een transfer.

Waar zijn zaakwaarnemer de voorbije weken openlijk flirtte met andere clubs, is de tactiek van Dolberg zelf anders. Hij richt zich op Ajax en lijkt totaal niet bezig met een vertrek. Marc Overmars, directeur voetbalzaken, zei dinsdag in De Telegraaf dat de spits, evenals Amin Younes, niet te koop is. "Dat vind ik prima. Ik ben gelukkig hier, dus er is geen reden om weg te gaan", aldus Dolberg in gesprek met Ajax TV

Dolberg traint inmiddels samen met Klaas-Jan Huntelaar, komend seizoen zijn concurrent voor de spitspositie. "Hij is een ervaren speler, dus ik hoop dat ik iets van hem kan leren. Wat? Een heleboel, denk ik. Ik keek naar hem vandaag tijdens de training, hoe hij loopt enzo. Ik denk dat we nog veel zullen praten in de toekomst. Hij is een erg goede spits en heeft veel gescoord in zijn carrière, dus ik denk niet dat ik zomaar eerste spits ben. Ik moet laten zien dat ik de beste ben."