Gerucht uit Brazilië: Ajax gaat zich met 6 miljoen melden bij roemrucht Santos

Gerucht uit Brazilië: Ajax gaat zich met 6 miljoen melden bij roemrucht Santos

Gepubliceerd: woensdag 5 juli 2017 om 09:26wo 05-07-2017 om 09:26

Ajax kijkt opnieuw rond in Brazilië. Zeca, een rechtsbenige linksback van Santos, wordt volgens Braziliaanse media begeerd door Marc Overmars.

De directeur voetbalzaken van Ajax zou gecharmeerd zijn van Zeca, die op dit moment kampt met een kuitblessure. Zodra hij over enkele dagen volledig hersteld is, gaan de Amsterdammers volgens de Braziliaanse editie van Yahoo actie ondernemen met een openingsbod van om en nabij de zes miljoen euro.

Zeca staat sinds de Olympische Spelen van vorig jaar op het lijstje van Ajax. Brazilië won in Rio de Janeiro de gouden medaille. Naast linksback kan Zeca ook uit de voeten als rechtsback. Pluspunt is het feit dat hij binnenkort een Italiaans paspoort kan aanvragen, waardoor Ajax geen non-EU-salaris hoeft te betalen.

Het is niet de eerste keer dat Zeca wordt gelinkt aan een transfer naar Europa. Atlético Madrid zou vorig jaar zo'n acht miljoen euro hebben geboden, maar Santos hield toen star vast aan de vraagprijs van tien miljoen. Door een reeks blessures is de 23-jarige vleugelverdediger nu goedkoper.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws