'Een maand geleden werd ik door Fraser gebeld. Hij wilde mij graag halen'

'Een maand geleden werd ik door Fraser gebeld. Hij wilde mij graag halen'

05-07-2017 14:08
4

Remko Pasveer is blij met zijn overstap naar Vitesse. De doelman heeft het naar zijn zin gehad bij PSV, maar is door de weinige speeltijd niet honderd procent tevreden over zijn periode bij in Eindhoven.

"Ik heb er drie mooie jaren gehad", vertelt Pasveer op de website van managementbureau Wasserman. "Het was een fijne club met aardige mensen, maar op het sportieve vlak is het natuurlijk niet helemaal gelopen zoals ik gewild had. Op den duur gaat dat toch aan je vreten."

Bij zijn nieuwe werkgever verwacht hij weer onder de lat te kunnen staan in het eerste elftal. "Bij Vitesse krijg ik nieuwe kansen, ik weet ook hoe de trainer over mij denkt. Het is natuurlijk wel altijd zo dat je het zelf moet laten zien. Ik was toe aan iets nieuws. Ik ben blij dat de club vertrouwen in mij heeft", aldus Pasveer.

De doelman tekende woensdag een driejarig contract in Arnhem. Beide partijen hadden al enige tijd contact. "Een maand geleden werd ik door trainer Henk Fraser gebeld. Hij wilde mij graag naar Vitesse halen, want hij zag in mij duidelijk een versterking. De laatste week zijn de onderhandelingen in een stroomversnelling gekomen. Ik was ook wel toe aan iets nieuws."