Larsson: Bedoel je dat ik naar Real Madrid moet gaan nu? Dat denk ik niet

Larsson: "Bedoel je dat ik naar Real Madrid moet gaan nu? Dat denk ik niet"

05-07-2017 19:22
24

Sam Larsson kan er mee leven dat sc Heerenveen tot nu toe alle biedingen op hem heeft afgewezen. Wel benadrukt de aanvaller in gesprek met Fotbollskanalen dat hij wil vertrekken.

"Ze hebben biedingen ontvangen, maar niet geaccepteerd", zegt de Zweedse buitenspeler. "Nee, ik ben daar niet teleurgesteld over. Ik sta nog onder contract en Heerenveen heeft het recht om nee te zeggen. Ik moet daar niet over klagen in de media."

Toch benadrukt Larsson dat hij het deze zomer hogerop wil zoeken. "Ik ben daar duidelijk in geweest: het is mijn ambitie om ergens anders te spelen. Waar? Bij een grotere club. In een grotere competitie. Ik ben hier naartoe gekomen om me te ontwikkelen voor een stap omhoog. Ik denk dat ik dat gedaan heb. Ben ik klaar voor het allerhoogste niveau? Bedoel je dat ik naar Real Madrid moet gaan nu? Ik denk niet dat ik naar Real ga. We zullen zien welk niveau het wordt."

Larsson wordt serieus in veband gebracht met een transfer naar het Italiaanse Fiorentina. De Zweed zou zo'n acht miljoen euro moeten kosten en Heerenveen vindt het tot nu toe geboden bedrag veel te laag.