Periode bij PSV 'voelt niet als geslaagd': 'Nooit echt de kans gehad'

Periode bij PSV 'voelt niet als geslaagd': 'Nooit echt de kans gehad'

06-07-2017 07:55
17

Remko Pasveer vindt niet dat hij bij PSV is geslaagd. De doelman moest het de afgelopen drie seizoenen doen met een reserverol en is van mening dat hij zichzelf onvoldoende heeft kunnen laten zien.

"Ik heb me altijd positief opgesteld en hard gewerkt voor het team", zegt de nieuwe Vitesse-doelman in De Telegraaf. "Maar ik heb voor mezelf wel de kanttekening dat ik te weinig heb gespeeld. En daarom voelt mijn periode bij PSV toch als niet geslaagd. Uiteindelijk heb ik nooit echt de kans gehad om te laten zien wat ik in me had. Dat voelt als een teleurstelling. Na drie jaar vechten voor mijn kans is het genoeg geweest en daarom heb ik er nu voor gekozen om bij Vitesse veel te gaan spelen."

Pasveer verkast nu naar de club die eerder al naar hem hengelde. Toen was hij nog doelman van Heracles Almelo. "Toen ik drie jaar geleden naar PSV ging, was er ook interesse van Vitesse, waar toen Peter Bosz en Hendrie Krüzen aan het roer stonden. Die ken ik goed van Heracles Almelo. Ik koos toen voor PSV, maar nu is het er alsnog van gekomen."

De sluitpost hoopt nu weer een volledig seizoen onder de lat te staan. "Dat gevoel heb ik de afgelopen jaren gemist. Je traint de hele week met de groep, maar je mist het wedstrijdgevoel. Dat wil ik weer ervaren", aldus Pasveer, die geen spijt heeft van de stap naar PSV. "Ik kijk met veel plezier terug op de club PSV. Ik heb het heel fijn gehad op De Herdgang en ik ga de mensen daar missen."