Groningen op spitsenjacht: Ach, Ernest had nog een paar snipperdagen staan

Groningen op spitsenjacht: "Ach, Ernest had nog een paar snipperdagen staan"

06-07-2017 08:12
17

FC Groningen is druk bezig om een spits aan de selectie toe te voegen. Directeur Hans Nijland liet dat woensdagavond weten tegenover het Dagblad van het Noorden.

Trainer Ernest Faber liet verstek gaan bij de oefenwedstrijd tegen RWE Eemsmond van woensdagavond, omdat hij samen met technisch manager Ron Jans een buitenlandse spits wilde bekijken. "Ach, Ernest had nog een paar snipperdagen staan", aldus Nijland. "Maar het lijkt me duidelijk dat we niet voor de flauwekul met twee man naar het buitenland gaan. En op de achtergrond zijn we ook al druk aan het onderhandelen. In de verdediging en op het middenveld zijn we voor nu klaar. Maar aanvallend willen we ons graag nog versterken."

Wedden

Meer odds

Chelsea-huurling Todd Kane maakte wel zijn debuut voor de Noorderlingen. De Engelse rechtsback, die eerder bij NEC al met Faber samenwerkte, is blij met zijn overstap naar Groningen. "Ik wilde graag naar Groningen, al had ik ook andere opties. Welke? Ik kon ook naar Spanje of in Engeland blijven spelen, maar Faber heeft bij NEC heel veel voor mij betekend. Omdat hij gedurende mijn lange herstel altijd naar me is blijven informeren, voelde ik me bijna verplicht om weer onder hem te spelen."