Tissoudali reageert op zaakwaarnemer: Nu wil hij mij zwart maken. Erg jammer

Tissoudali reageert op zaakwaarnemer: "Nu wil hij mij zwart maken. Erg jammer"

Gepubliceerd: donderdag 6 juli 2017 om 10:17do 06-07-2017 om 10:17

Tarik Tissoudali is niet blij met de beschuldigingen van zijn voormalige zaakwaarnemer Richinel Bryson. Tissoudali vertrok een jaar geleden van Telstar naar het Franse Le Havre, zonder dat zijn zaakwaarnemer daarvan op de hoogte was. In gesprek met ELF Voetbal vertelt de aanvaller zijn kant van het verhaal.

"Ik wilde al langer van hem af, omdat ik nauwelijks contact met hem had", aldus Tissoudali, die dit seizoen actief is voor VVV-Venlo. "Maar Bryson wilde ons contract niet ontbinden. Ik zat daardoor vast aan een zaakwaarnemer waar ik me niet goed bij voelde en waarin ik geen vertrouwen had. Oké, het was mijn fout dat ik voor twee jaar heb getekend. Toen ik het goed deed, sprak hij opeens wel veel met mij. Door het gebrek aan een vertrouwensband, wist hij dat ik niet meer verder met hem wilde. Daardoor moest ik per se bij een nieuwe club tekenen net voordat ons contract afliep."

Bryson wilde Tissoudali onderbrengen in Turkije of Roemenië, terwijl de aanvaller daar zelf geen trek in had. Toen Le Havre zich meldde, hapte Tissoudali meteen toe. "Ik wilde op dat moment geen zaakwaarnemer betrekken bij mijn zaken. Dat mag ook volgens de FIFA. Nadat ik tekende, heb ik Richinel keurig een bericht gestuurd dat ik hem als dank voor zijn hulp een geldbedrag wilde aanbieden. Daarmee dacht ik alles netjes afgerond te hebben."

Bryson sleepte Tissoudali vervolgens voor de arbitragecommissie van de KNVB. "Gelukkig heb ik gewonnen", aldus de opgeluchte Tissoudali. "Nu wil Bryson als reactie mij overal zwart maken. Erg jammer. Hopelijk is deze zaak nu snel voorbij en kan ik mij richten op het voetbal."

Lees ook: 'Smerige spelletjes gespeeld rond transfer Tissoudali': 'Dit is triest, Tarik'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws