Nieuw avontuur voor Kastaneer: contract tot 2020 in Duitsland

Nieuw avontuur voor Kastaneer: contract tot 2020 in Duitsland

06-07-2017 10:12
12

Gervane Kastaneer gaat aan de slag in de 2.Bundesliga. De vleugelaanvaller, die afgelopen seizoenen voor ADO Den Haag speelde, heeft een contract gesigneerd bij 1.FC Kaiserslautern. Dat meldt de Duitse club via de officiële kanalen. 

Ook Hellas Verona en Dinamo Moskou hadden belangstelling voor de aanvaller. Kastaneer had echter een goed gevoel bij Kaiserlautern, dat al een aantal jaar op het tweede niveau van Duitsland acteert. Donderdag sluit Kastaneer al aan bij de selectie van zijn nieuwe club. 

Afgelopen winter was Kastaneer ook al dichtbij een transfer naar Duitsland. Toen bereikte ADO een akkoord met FSV Mainz. Die overstap ging uiteindelijk niet door, omdat de buitenspeler niet door een medische keuring kwam. 

In de afgelopen weken en dagen was er sprake van een heuse soap rond de 21-jarige Kastaneer. Het contract van de buitenspeler liep af en zijn management voerde gesprekken met de leiding van ADO over een nieuwe verbintenis. Technisch manager Jeffrey van As liet echter doodleuk weten dat Kastaneer 'beter kon vertrekken'. Voetbal International meldde woensdag zelfs dat Kastaneer 'weggepest' is bij de club.