'Lukaku negeert belletjes Koeman; woeste Everton-manager vertraagt transfer'

'Lukaku negeert belletjes Koeman; woeste Everton-manager vertraagt transfer'

07-07-2017 00:00
31

Romelu Lukaku heeft kwaad bloed gezet bij Ronald Koeman. De Everton-manager begon deze week aan de voorbereiding met zijn ploeg, maar de Belgische spits is in afwachting van zijn Manchester United-transfer niet op komen dagen.

Dat meldt The Daily Mail. Donderdagochtend druppelden een voor een de spelers van Everton binnen op trainingscomplex Finch Farm. Lukaku schitterde echter door afwezigheid. Hij viert op dit moment vakantie in Los Angeles, samen met onder meer United-ster Paul Pogba, en lijkt niet van plan om nog één stap in Liverpool te zetten.

Het besluit van Lukaku om niet op te komen dagen, is volgens de Engelse boulevardmedia in het verkeerde keelgat geschoten bij Koeman. Hij zou Lukaku meerdere keren hebben gebeld, maar de 24-jarige Belg gaf geen gehoor. Lukaku belde bovendien niet terug.

Naar verluidt doet Lukaku zichzelf tekort door niet te reageren, want Everton is niet van plan om hem zijn gang te laten gaan met Manchester United als hij nergens op reageert. De Rode Duivel is voor 85 miljoen euro op weg naar de Engelse grootmacht, die plannen heeft voor een medische keuring in Los Angeles.

Lees ook: Koeman na 85 miljoen op zoek naar Lukaku-opvolger: 9 opties voor Everton