PSV en Brands worden onrustiger in wachtkamer van Chelsea: Zelf wil hij wel

PSV en Brands worden onrustiger in wachtkamer van Chelsea: "Zelf wil hij wel"

07-07-2017 00:07
43

PSV hoopt dat Chelsea snel een beslissing neemt over Marco van Ginkel. De middenvelder staat bovenaan het Eindhovense verlanglijstje en wil zelf ook graag, maar is afhankelijk van zijn Londense werkgever.

Marcel Brands, technisch manager van PSV, had donderdag contact met Chelsea, maar kreeg volgens het Eindhovens Dagblad niet het idee dat er snel werk wordt gemaakt van 'het dossier-Van Ginkel'. "We zijn ermee bezig en proberen Marco ruim voor de Europa League-wedstrijden aan boord te hebben. Zelf wil hij wel, maar we zijn afhankelijk van Chelsea", aldus Brands tegen het ED.

Chelsea heeft in principe geen enkele reden om snel zaken te doen, buiten het feit dat zowel PSV als Van Ginkel toe is aan duidelijkheid. De 24-jarige middenvelder, die de laatste twee seizoenen één competitiehelft in Eindhoven werd gestald, is in de tussentijd in Londen begonnen aan de voorbereiding. PSV speelt op 27 juli de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. Het is de vraag of Van Ginkel daar bij is.