Tactiek Feyenoord al duidelijk: Het heeft vorig seizoen gewerkt

Tactiek Feyenoord al duidelijk: "Het heeft vorig seizoen gewerkt"

08-07-2017 14:57
28

Eric Botteghin heeft er vertrouwen in dat Feyenoord de titel komend seizoen kan verdedigen. Zaterdag vond de eerste openbare training in De Kuip plaats onder toeziend oog van het Legioen.

"Wij gaan hetzelfde doen als afgelopen seizoen", is de tactiek voor Botteghin voor het nieuwe jaar. "Het heeft vorig seizoen gewerkt. We gaan dezelfde mentaliteit tonen en dezelfde dingen doen." Bij Feyenoord zijn er drie nieuwe spelers bijgekomen: Sofyan Amrabat, Jean-Paul Boëtius en Kevin Diks.

Wedden

Meer odds

Daartegenover staat het vertrek van onder meer Dirk Kuyt, Eljero Elia, Terence Kongolo en Rick Karsdorp. "Wij hebben nu drie nieuwe spelers en een paar spelers uit de jeugd. We hebben nog steeds een heel goede ploeg", aldus Botteghin, die zondagmiddag met Feyenoord de oefenwedstrijd tegen Lisse speelt, in gesprek met Feyenoord TV. De centrale verdediger begint in de basis. De aftrap is om 16.00 uur.

Opstelling Feyenoord: Jones; Nieuwkoop, Botteghin, Verdonk, Nelom; Hamer, Gustafson, Hansson; Basacikoglu, Vente en Malacia.