Update: Juve-transfer Costa lijkt aanstaande: Braziliaan stapt op het vliegtuig

Update: Juve-transfer Costa lijkt aanstaande: Braziliaan stapt op het vliegtuig

09-07-2017 10:55
19

Douglas Costa staat volgens Italiaanse en Duitse media op het punt om Bayern München voor Juventus te verlaten. Diverse kranten melden dat er een akkoord is bereikt tussen de partijen.

Er is nog enige verwarring over wat Juventus voor de 26-jarige Braziliaanse buitenspeler gaat betalen. Duitse bronnen melden dat de kampioen van Italië 35 miljoen euro plus mogelijke bonussen overmaken. Sky Italia meldt dat het om 40 miljoen euro gaat plus bonussen.

Andere Italiaanse bronnen stellen dat Juventus Douglas Costa voor twee jaar gaat huren voor tien miljoen euro met een verplichting om hem in 2019 definitief over te kopen. Bayern München vroeg in eerste instantie 50 miljoen euro voor de Braziliaan. Hoewel er dus nog onduidelijkheid heerst over de transfersom, wordt wel breeduit gemeld dat de partijen akkoord zijn over een transfer van Costa.

Update 9 juli, 10.55 uur: De transfer van Douglas Costa van Bayern München naar Juventus lijkt een kwestie van tijd. De Braziliaanse vleugelspeler laat zondag weten dat hij in het vliegtuig is gestapt. De bestemming laat zich niet moeilijk raden: Turijn.