'United-manager Mourinho overweegt 'sensational comeback' van Ibrahimovic'

'United-manager Mourinho overweegt 'sensational comeback' van Ibrahimovic'

09-07-2017 08:39
21

Hoewel Manchester United op het punt staat de megatransfer van Romelu Lukaku af te ronden, staat de deur ook open voor een sensationele comeback van Zlatan Ibrahimovic. Althans, dat meldt boulevardkrant The Daily Mirror.

Het revalidatieproces van Ibrahimovic verloopt voorspoedig, waardoor manager José Mourinho een 'sensational comeback' van de Zweed wel ziet zitten als hij meer 'firepower' nodig denkt te hebben in het nieuwe kalenderjaar. De transfervrije Ibrahimovic revalideert momenteel op Carrington, het trainingscomplex van United, van een zware knieblessure.

In zijn eerste jaar in de Premier League maakte de oud-Ajacied veel indruk. Hij scoorde zeventien keer in 28 Premier League-optredens, voordat zijn seizoen in april abrupt ten einde kwam. Ibrahimovic wordt nadrukkelijk gelinkt aan een overstap naar Los Angeles Galaxy, terwijl zijn naam recent ook in Italië viel, maar een deal is er nog altijd niet.

Lukaku wordt bij United belast met de erfenis van Ibrahimovic. De Belg komt voor zo'n 85 miljoen euro over van Everton. Hij heeft de medische keuring al achter de rug, liet hij weten op Instagram.