PSV'er verwacht meer transfers: Lozano zal niet de enige aankoop blijven

PSV'er verwacht meer transfers: "Lozano zal niet de enige aankoop blijven"

09-07-2017 11:29
43

Als het aan Jürgen Locadia ligt, neemt Luuk de Jong ook 'gewoon' de volgende strafschop van PSV. De aanvoerder van de Eindhovenaren begon zaterdag de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een gemiste penalty.

PSV won uiteindelijk met 0-2 van RKC Waalwijk, maar na afloop ging het vooral over de misser van De Jong. "Ik heb tegen hem gezegd dat hij de volgende ook gewoon moet nemen", vertelt Locadia aan Omroep Brabant. Waarom nam hij 'm zelf niet? "Ik gun het Luuk ook het meeste. Hij is gewoon een goede voetballer en aanvoerder. Dit jaar gaat hij weer veel goals maken voor ons."

Wedden

Meer odds

Locadia vond PSV goed spelen tegen RKC. "Fris, vrij, hoog baltempo. In de tweede helft speelden we met een heel ander team, maar de jonge jongens lieten ook zien er klaar voor te zijn", aldus de weer honderd procent fitte aanvaller, die verwacht dat er op transfergebied nog wel wat gaat gebeuren in Eindhoven. (Hirving, red.) Lozano zal niet de enige aankoop blijven. Het is moeilijk te zeggen, maar eind augustus zal het blijken."