Ik had een te grote achterstand en heb de vakantie benut om extra fit te worden

"Ik had een te grote achterstand en heb de vakantie benut om extra fit te worden"

10-07-2017 08:33
8

Alexander Büttner heeft deze zomer doorgetraind om scherp en fris aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen te beginnen. Hij wil laten zien waarom Vitesse hem een half jaar geleden terughaalde.

De 28-jarige linksback kwam in de tweede seizoenshelft tien keer in actie voor Vitesse, waarvan twee keer als basisspeler. Na een anoniem half jaar aast hij op revanche. "Vorig jaar was ik niet fit. Als je nu naar mijn wedstrijden kijkt, zie je dat ik fit ben. Ik wil laten zien dat ik er weer sta", vertelt hij aan De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

Büttner geeft toe dat zijn inbreng marginaal was. "Ik had een te grote achterstand. Ik heb de vakantie benut om extra fit te worden. Bijna elke dag heb ik getraind. Dat werkt in mijn voordeel. Ik ben fitter teruggekomen en dat voel ik in de wedstrijden. Ik kom steeds dichter bij mijn eigenlijke niveau."

Vitesse speelde afgelopen weekend tegen KV Oostende (1-1). Büttner, die routine moet toevoegen aan zijn ploeg, maakte in het oefenduel de Arnhemse goal door de rebound van zijn gemiste penalty binnen te tikken.