PSV met 26-koppige selectie op trainingskamp: drie talenten, geen Lozano

PSV met 26-koppige selectie op trainingskamp: drie talenten, geen Lozano

10-07-2017 09:13
32

De selectie van PSV voor het trainingskamp het Zwitserse Verbier is bekend. Phillip Cocu heeft 26 spelers geselecteerd, waaronder drie talenten.

Naast de vaste namen van PSV 1 neemt Cocu onder meer Cody Gakpo, Kenneth Paal en Albert Gumundsson mee. Dat communiceert de Eindhovense club maandagochtend via de officiële kanalen. Ook Adam Maher, die in principe mag vertrekken, zit in het vliegtuig. Marcel Ritzmaier ontbreekt. Hij onderhandelt met het Poolse Arka Gdynia. Hirving Lozano is nog op vakantie en start op 17 juli in Eindhoven aan het nieuwe seizoen.

PSV vliegt maandagochtend om 10.00 uur en landt om 12.00 uur in Zwitserland. Daar speelt de ploeg van Cocu drie oefenwedstrijden. Woensdag is FC Sion de tegenstander, zondag AS Monaco en volgende week dinsdag wordt er geoefend tegen Grashopper. Mogelijk kan PSV in de loop van deze week een nieuw gezicht verwelkomen, want de kans is groot dat AZ'er Derrick Luckassen spoedig een vijfjarig contract tekent.

Volledige PSV-selectie: Zoet, Koopmans, Van Osch, Isimat, Arias, Schwaab, Pröpper, Pereiro, Hendrix, De Jong, Lammers, Maher, Rigo, Willems, Van Bruggen, Van Vlerken, Gekpo, Locadia, Brenet, Ramselaar, Lundqvist, Gudmundsson, Bergwijn, Rosario, Paal, De Wijs.