Bayern bevestigt onderhandelingen: 'Kan het als positief en serieus omschrijven'

Bayern bevestigt onderhandelingen: 'Kan het als positief en serieus omschrijven'

10-07-2017 17:13
3

De transfer van Douglas Costa van Bayern München naar Juventus lijkt een kwestie van tijd. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge van de Rekordmeister bevestigt dat de clubs in onderhandeling zijn over een overgang van de 26-jarige Braziliaan.

Rummenigge verklapte al dat de vraagprijs voor Costa vijftig miljoen euro bedraagt. "We zijn in gesprek met Juventus, maar vandaag gaat het niet tot een akkoord komen", zegt de preses tegen Kicker. "Ik kan de onderhandelingen als positief en serieus omschrijven. Hij wil graag naar Juventus en daarom zijn we gaan praten. Als voldaan wordt aan ons bedrag, zijn we bereid hem te laten gaan."

Wedden

Meer odds

Rummenigge gaf verder te kennen dat Serge Gnabry, die deze zomer voor acht miljoen euro overkwam van Werder Bremen, waarschijnlijk verhuurd wordt. "Het is bekend dat Gnabry nog een jaar uitgeleend wil worden, dat heeft hij ons ook verteld. We bekijken de situatie even aan. We gaan zien wat er nog gaat gebeuren op de transfermarkt en wat wij zelf gaan doen."

Ook Renato Sanches mag mogelijk elders ervaring opdoen na een moeizaam debuutseizoen in München. "Hij heeft geen makkelijk eerste jaar gehad, maar het is heel belangrijk dat hij regelmatig gaat spelen. We bepalen wat we met hem gaan doen als we onze aankopen hebben gedaan. Maar het is duidelijk dat zijn laatste halfjaar voor beide partijen niet bevredigend was."