'Nieuwe gegadigde na mislukte Vitesse-deal: Belgen willen Castaignos'

'Nieuwe gegadigde na mislukte Vitesse-deal: Belgen willen Castaignos'

11-07-2017 12:47
13

Luc Castaignos staat in de belangstelling van RC Genk. Dat meldt sportkrant Record. De Belgische topclub heeft bij Sporting Portugal geïnformeerd naar de mogelijkheid om Castaignos op huurbasis over te nemen. 

Voor de 24-jarige spits is er geen toekomst meer bij Sporting. Dinsdag werd bekend dat de oud-speler van Eintracht Frankfurt, FC Twente, Internazionale en Feyenoord buiten de selectie is gelaten voor een trainingskamp in Zwitserland. 

Toch wil Sporting niet zomaar meewerken aan een vertrek. Een verhuur is op dit moment onbespreekbaar. Genk en de Nederlandse trainer Albert Stuivenberg hebben dan ook nul op het rekest gekregen. Voor Castaignos zal minimaal 3,5 miljoen euro moeten worden betaald. 

Onlangs werd de aanvaller nog in verband gebracht met Vitesse. Castaignos reisde af naar Arnhem om te praten over een contract. Uiteindelijk werd er geen akkoord bereikt. Naast Castaignos lijken ook Douglas, Bryan Ruiz en Marvin Zeegelaar te mogen vertrekken bij Sporting. Zij ontbreken ook in Zwitserland. Linksback Zeegelaar staat in de belangstelling van Feyenoord.