Verbeek pakt mogelijk vliegtuig na ontslag: Ik sta open voor het avontuur

Verbeek pakt mogelijk vliegtuig na ontslag: "Ik sta open voor het avontuur"

12-07-2017 07:23
19

Gertjan Verbeek staat na zijn ontslag bij VfL Bochum open voor een avontuur. De coach is bereid om zijn koffers te pakken en in een ver oord te gaan werken.

"Duitsland is me goed bevallen, maar het kan ook verder weg zijn. Ik sta open voor het avontuur", zegt Verbeek in De Telegraaf over een volgende stap. Zorgen maakt hij zich niet. "Over drie maanden komen de eerste clubs alweer vrij. De omloopsnelheid van trainers is tegenwoordig zo hoog. In de 2.Bundesliga waren er maar twee trainers die langer bij een club werkzaam waren dan ik."

De trainer is wel net vader geworden van een dochtertje en dat speelt een rol in zijn keuze. De komende vier jaar, zolang zij niet naar school hoeft, zou mijn gezin mee kunnen naar het buitenland, dus het zou kunnen dat ik nu ook naar uitdagingen verder van huis ga kijken. Ik weet niet of ik zo goed zou passen bij een club in bijvoorbeeld het Midden-Oosten, maar ik sta er wel voor open om dat te onderzoeken." Voor de komende tijd verwacht Verbeek meer tv-werk te doen voor FOX Sports.