Excelsior haalt Anderlecht-speler terug naar Nederland: Kan veel van hem leren

Excelsior haalt Anderlecht-speler terug naar Nederland: "Kan veel van hem leren"

12-07-2017 17:05
7

Excelsior heeft zich voor het komende seizoen verzekerd van de diensten van Wout Faes. De negentienjarige verdediger wordt voor een jaar gehuurd van Anderlecht.

Vorig seizoen speelde Faes nog een halfjaar op huurbasis bij sc Heerenveen. "De eerste indruk die ik van de club had, was dat er een gezellige en relaxte sfeer hing", zegt de Belg op de website van zijn nieuwe club. "Het stadion is dan misschien niet al te groot, sfeervol is het wel." Faes stelt meteen doelen: "Het belangrijkste is dat we ons komend seizoen handhaven. Mocht dit lukken, heb ik begrepen dat we het clubrecord evenaren. Dat zou uiteraard schitterend zijn."

Wedden

Meer odds

De verdediger zegt dat een goed gesprek met directeur Ferry de Haan en trainer Mitchell van der Gaag de doorslag heeft gegeven. "Ik heb dit gesprek als zeer positief ervaren en met name het vertrouwen dat zij in mij uitspraken is voor mij doorslaggevend geweest wat betreft de keuze voor Excelsior. Daarnaast heeft de trainer zelf jarenlang op hoog niveau gespeeld als centrale verdediger, ik heb het gevoel dat ik veel van hem kan leren."