PSV'er maakt eindelijk debuut: Dat perspectief is me in de gesprekken geboden

PSV'er maakt eindelijk debuut: "Dat perspectief is me in de gesprekken geboden"

12-07-2017 22:39
21

De gewonnen oefenwedstrijd van PSV tegen FC Sion (1-0) bood weinig speciaals, maar voor Albert Gudmundsson was het misschien wel het hoogtepunt in zijn PSV-carriére. Hij maakte eindelijk zijn (officieuze) debuut in de hoofdmacht.

Gudmundsson maakte in de tweede seizoenshelft indruk bij Jong PSV, maar Phillip Cocu liet hem niet debuteren in de hoofdmacht. Woensdagavond tijdens het trainingskamp in Verbier gebeurde het alsnog. "Ik wil er nu bij blijven en ook echt in de selectie komen", vertelt Gudmundsson aan het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

"Dat perspectief is me in de gesprekken geboden, al zal ik het natuurlijk zelf moeten afdwingen. Zo is het ook tegen me gezegd. Over de wedstrijd van vanavond ben ik niet ontevreden en ik heb mezelf een paar keer kunnen tonen. Belangrijk is dat we de overwinning over de streep hebben getrokken."

De twintigjarige aanvaller uit IJsland wil nu meer. "Bij PSV heb je altijd te maken met concurrentie van goede spelers, maar ik heb zelf ook wat te bieden. Dat wil ik de komende periode laten zien. Mijn ambitie is om snel een rol van betekenis te spelen en ook in de officiële wedstrijden iets te kunnen brengen waar PSV iets aan heeft."