PSV'er pleit voor versterkingen: Er gaat nog wel het een en ander gebeuren

PSV'er pleit voor versterkingen: "Er gaat nog wel het een en ander gebeuren"

13-07-2017 07:30
32

Bart Ramselaar denkt dat PSV zich nog veel gaat laten zien op de transfermarkt in de zomer. De middenvelder zag enkele steunpilaren vertrekken uit Eindhoven: volgens Ramselaar is het nodig dat die worden vervangen.

"Er gaat nog wel het een en ander gebeuren", begint Ramselaar in gesprek met Omroep Brabant, op het trainingskamp van PSV in Zwitserland. Héctor Moreno, Andres Guardado, Marco van Ginkel en Siem de Jong zijn niet meer in Eindhoven te bewonderen. "Dat merk je ook wel, het waren natuurlijk allemaal leidende types."

Ramselaar is van mening dat andere spelers nu die leidersrol op moeten pakken. "Iedereen die hier al wat langer speelt probeert een leidende rol in te nemen. En dat gaat prima, denk ik", aldus de drievoudig Oranje-international, die pas een jaar bij PSV speelt, maar ook soms de leiding pakt. "Het kan snel gaan. Er zijn veel jonge jongens bijgekomen. Ik probeer ze te helpen en te sturen."

PSV is momenteel druk bezig met het opnieuw binnenhengelen van Van Ginkel. Er worden met Chelsea gesprekken gevoerd over een nieuwe verhuurperiode