Veldwijk: 'Ik ga heel eerlijk zeggen dat mijn hoofd daar niet meer naar staat'

Veldwijk: 'Ik ga heel eerlijk zeggen dat mijn hoofd daar niet meer naar staat'

13-07-2017 08:46
20

FC Groningen-aanwinst Lars Veldwijk wil zo snel mogelijk aansluiten in het hoge Noorden. De spits heeft eigenlijk geen zin om zijn contract bij Aalesund FK uit te dienen. De Noorse club huurt Veldwijk momenteel van KV Kortrijk. 

Het dienstverband duurt tot eind juli. Zondag staat er een uitwedstrijd tegen FK Haugesund op het programma. "Maar ik ga heel eerlijk zeggen dat mijn hoofd niet meer naar die wedstrijd staat. De trainer heeft al eerder begrip getoond voor mijn verhaal, dus ik hoop dat ik niet meer nodig ben. Dan vlieg ik zo snel mogelijk terug naar Nederland", aldus Veldwijk in gesprek met het Dagblad van het Noorden. 

Woensdag signeerde de oud-speler van PEC Zwolle en Excelsior een driejarig contract in Groningen. Hij wilde dolgraag terug naar Nederland. Zijn zoontje van 1 jaar woont bij zijn ex-vriendin in Amsterdam. "Ik doe er niet moeilijk over dat ik een familieman ben. Ik zie mijn zoontje nu heel weel weinig en daar wil ik graag verandering in brengen. Als het privé goed zit, is dat ook op het veld te zien. Daar geloof ik echt in."

Lees ook: Slagvaardig FC Groningen presenteert Veldwijk: "Zullen uiteraard alert blijven"