Thuisbasis van Manchester United en Real Madrid in Los Angeles ontruimd

Thuisbasis van Manchester United en Real Madrid in Los Angeles ontruimd

13-07-2017 11:43
4

De UCLA Campus in het Amerikaanse Los Angeles is donderdagavond 22.00 uur (vrijdagochtend 07.00 Nederlandse tijd) ontruimd vanwege een bomdreiging. Manchester United en Real Madrid trainen deze week op de campus.

Beide teams waren op het moment van de bommelding niet aanwezig. Wel werden er veel studenten vanuit hun dorms geëvacueerd naar het Drake Stadium, waar Manchester United tijdens het trainingskamp mag trainen. Tot nu toe zijn er geen bommen gevonden. Vier honden zijn ingezet om de explosieven te zoeken.

Over de accomodaties werd overigens lang gesteggeld door Manchester United en Real Madrid. Omdat United eerder arriveerden dan de Spaanse rivaal, mocht de Engelse club uiteindelijk in het Drake Stadium trainen, terwijl Real naar een ander veld is verwezen. Ook was er een clash over de hotels. Beide clubs wilden in het Beverly Wilshire hotel in Beverly Hills hun kampen opslaan. United is ook daar als winnaar uit de strijd gekomen. Op 23 juli treffen de clubs elkaar tijdens een oefenwedstrijd in Santa Clara, vlakbij San Fransisco.