Verslagenheid bij PSV om Nouri: 'Zo heftig, ik zie mensen bidden voor hem'

Verslagenheid bij PSV om Nouri: 'Zo heftig, ik zie mensen bidden voor hem'

13-07-2017 18:28
26

De gedachten van Luuk de Jong zijn donderdag bij Abdelhak Nouri en zijn familie en vrienden. De PSV-aanvoerder is diep bedroefd door het nieuws.

"Als zoiets gebeurt denk je niet meer aan voetbal. Het is verschrikkelijk", zegt De Jong in Verbier, waar PSV op trainingskamp is, tegen Omroep Brabant. "Heel heftig. Veel jongens kennen hem persoonlijk heel goed. Het is gewoon zo heftig, zo zwaar. Het enige wat je kan is zoveel mogelijk steun geven. Ik zie mensen bidden voor hem."

Als blijk van medeleven ging de selectie van PSV op de foto met de tekst '#StayStrongAppie'. "Dat zegt alles al", aldus De Jong. "Iedereen hoopt dat hij sterk blijft, blijft vechten en het beste eruit haalt..."

Het tragische nieuws zet de PSV-spits ook aan het denken. "Voetbal is maar een bijzaak. Dit soort dingen gebeurt en dan denk je: waar maak je je druk om in het leven? Geniet van wat je hebt, want het kan iedereen overkomen. Verschrikkelijk en heftig voor iedereen. Ik wil de familie en alle betrokkenen heel veel sterkte wensen."

 

#StayStrongAppie

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op