'United rondt transfer af: voormalig Ajax-talent maakt eerste speelminuten'

'United rondt transfer af: voormalig Ajax-talent maakt eerste speelminuten'

15-07-2017 10:10
7

Voormalig Ajax-talent Millen Baars heeft zijn eerste wedstrijd voor Manchester United onder 18 gespeeld. De zeventienjarige aanvaller loopt al enige tijd rond bij de Engelse grootmacht, maar was tot dusver niet speelgerechtigd.

Baars speelde mee in een oefenwedstrijd tegen SV Ebensee (6-0 zege) in Oostenrijk, meldt Manchester Evening News. De verwachting is dat de officiële bekendmaking van The Red Devils niet lang meer op zich laat wachten. Baars traint al sinds oktober mee bij United onder 18, maar is nog niet officieel gepresenteerd.

Wedden

Meer odds

Vorige zomer moest Baars, als aanvoerder van Ajax onder 17, plots vertrekken uit Amsterdam. Zijn vader liet zich daar eerder al over uit. Hij mocht zich daarna in de belangstelling verheugen van Chelsea en Arsenal, maar de keuze viel op Manchester United. Omdat hij daar pas in oktober tekende, mocht hij het voorbije seizoen geen duels spelen.

Baars is niet het eerste Ajax-talent dat onderdak heeft gevonden in Manchester. Ook DTimothy Fosu-Mensah maakte in het verleden dezelfde overstap.