Update: Ook Catalaanse media reppen over Ajax-bod: 'Barça wil meewerken'

Update: Ook Catalaanse media reppen over Ajax-bod: 'Barça wil meewerken'

16-07-2017 10:19
127

Een opvallend bericht in Marokkaanse media zaterdag: Ajax heeft een bod van veertien miljoen euro uitgebracht op Munir El Haddadi. De aanvaller mag vertrekken bij FC Barcelona en werd al meermaals aan de Amsterdammers gelinkt.

Volgens Bladi is Ajax al in verregaande onderhandelingen met de belangenbehartigers van Munir. Een deal kan in de komende dagen beklonken worden. Ajax moet nog wel afwachten of het bod van veertien miljoen voldoende is om Barcelona te overtuigen. De Catalanen weten dat er meer interesse is voor de 21-jarige Marokkaan.

Ook West Ham United, Olympique Marseille en Olympique Lyon dingen naar zijn gunsten, stelt Bladi. Net als Ajax zijn die clubs weer in de race, nadat Munir een overgang naar Zenit Sint-Petersburg afwees. Of de berichten over een overstap naar Ajax serieus moeten worden genomen, is de vraag. Munir lijkt de voorkeur te geven aan een grotere competitie.

Update 16-7, 10.19 uur: Ook het doorgaans goed ingevoerde Sport rept over een bod van veertien miljoen euro van Ajax op Munir El Haddadi. 'De aanvaller heeft bedankt voor de interesse, maar in principe wil hij niet het Ajax-shirt dragen', schrijft de Catalaanse sportkrant. Ook Napoli is geïnteresseerd, terwijl een transfer naar Zenit Sint-Petersburg nog niet helemaal wordt uitgesloten. De aanvaller mag van Barça vertrekken bij een goed bod.