Ik heb al eens met Luc Castaignos gesproken. Vind ik echt een geweldenaar

"Ik heb al eens met Luc Castaignos gesproken. Vind ik echt een geweldenaar"

15-07-2017 16:57
6

Vitesse heeft nog een aantal versterkingen nodig om goed beslagen ten ijs te komen in de Eredivisie en de Europa League. Dat zegt Henk Fraser in gesprek met Voetbal International. De trainer van de bekerwinnaar zag de afgelopen weken diverse basiskrachten vertrekken. 

Daar stond ook al een handvol versterkingen tegenover. Volgens Fraser moet er echter nog veel gebeuren. "Er zullen straks door de club ongetwijfeld allerlei ambities worden uitgesproken, maar die moeten wel stroken met de kwaliteit in je selectie. Ik vind dat er zeker nog een aantal spelers bij moet komen."

Naast onder meer Thomas Bruns, Thulani Serero, Remko Pasveer, Tim Matavz en Bryan Linssen zijn er méér aanwinsten nodig. "Kwaliteit, maar ook kwantiteit. Met de duels in de Europa League erbij wacht ons een zwaar seizoen. We kunnen zeker nog een spits en een verdediger gebruiken."

"Wie dat worden hangt af van meerdere factoren. Ik heb al eens met Luc Castaignos gesproken. Vind ik echt een geweldenaar", vervolgt de coach. "Matt Miazga? Werd vorig jaar door Chelsea aan ons verhuurd. Die zou zeker terug mogen komen. Heeft zich voetballend én verdedigend ontzettend ontwikkeld."

Lees ook: Make-over in Arnhem: hyperactief Vitesse krijgt wéér een compleet nieuwe look