'Ibrahimovic hakt de knoop door: oud-Ajacied zwicht niet voor megacontract'

'Ibrahimovic hakt de knoop door: oud-Ajacied zwicht niet voor megacontract'

16-07-2017 08:12
20

Zlatan Ibrahimovic heeft de knoop over zijn toekomst doorgehakt. De Zweed wijst een aanbieding van Los Angeles Galaxy ter waarde van 6,8 miljoen euro per seizoen af en gaat een nieuw contract tekenen bij Manchester United.

Althans, dat meldt boulevardkrant The Sun zondag. Ibrahimovic herstelt momenteel op het trainingscomplex van United van een zware knieblessure, die hij in april tijdens het Europa League-duel met Anderlecht opliep. De manier waarop er daarmee een einde kwam aan zijn dienstverband bij The Red Devils, zint de 35-jarige Zweed allerminst.

Ibrahimovic is dan ook vastbesloten om terug te keren op Old Trafford. Het herstel van de oud-Ajacied verloopt bovendien bijzonder voorspoedig, waardoor hij eind oktober al zijn rentree zou kunnen maken. In dat geval wordt het dringen in de spits bij United. Manager José Mourinho haalde deze zomer al Romelu Lukaku en kan ook nog beschikken over Marcus Rashford.

De jonge Engelsman maakte zaterdagnacht indruk in een oefenduel met LA Galaxy. Lukaku maakte in de Verenigde Staten zijn United-debuut.