Martins Indi stapt op vliegtuig naar Mexico: transfer lijkt weer ver weg

  Martins Indi stapt op vliegtuig naar Mexico: transfer lijkt weer ver weg

  zondag 16 juli 2017 om 13:52

  Bruno Martins Indi lijkt voorlopig nergens heen te gaan. De 26-jarige verdediger, die eerst naar Stoke City en toen naar Crystal Palace zou vertrekken, is op het vliegtuig naar Mexico gestapt.

  FC Porto begint maandag aan het trainingskamp in Mexico, waar er wordt geoefend tegen Cruz Azul en Chivas. Martins Indi is daarbij. De Oranje-international mag in principe vertrekken van Porto en leek op weg naar Stoke City of Crystal Palace, maar het feit dat hij mee is naar Mexico wijst erop dat een transfer nog niet in de afrondende fase zit.

  Dat is opvallend, omdat Sky Sports vrijdag nog meldde dat het Crystal Palace van manager Frank de Boer een akkoord had bereikt met Porto over de transfersom van Martins Indi. Daarnaast werkt Stoke City al geruime tijd aan zijn komst. O Jogo en A Bola, twee Portugese kranten, melden zondag dat de berichtgeving in Engeland 'niet correspondeert met de waarheid'. Waar de toekomst van Martins Indi wel ligt, is vooralsnog onduidelijk.

  Plaats een reactie

  zondag 16 juli 2017 om 13:58
  Is toch een aardige soap geworden zo. Maar erg benieuwd hoe dit nou uiteindelijk af gaat lopen. Lijkt mij voor Martins Indi ook lekkerder om al aan het begin van de voorbereiding bij zijn nieuwe team aan te sluiten.
  Vind ik leuk
  Woudo +8149
  zondag 16 juli 2017 om 14:16
  Kom lekker terug naar Feyenoord Bruno!
  Vind ik leuk
  KevinMe +151
  zondag 16 juli 2017 om 15:12
  Dan moet van Geel toch zeker 10 miljoen euro betalen en dat gaat hij nooit doen, 4 miljoen vindt hij al erg veel en hij heeft laten zien dat als hij een speler echt wil dat hij toch wel overstag gaat omdat hij ook geen gezichtsverlies wil.
  Vind ik leuk
  jeepee +823
  zondag 16 juli 2017 om 15:00
  Dat zou inderdaad de ideale versterking voor Feyenoord zijn, Woudo. Ik zie het alleen niet gebeuren.
  Vind ik leuk
  zondag 16 juli 2017 om 21:51
  T is voor hem

  Vliegen,vliegen,vliegen

  En nu heerlijke bad nemen in t mooie mexicoooooooohhhhh
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Martins Indi stapt op vliegtuig naar Mexico: transfer lijkt weer ver weg