Van Geel betreurt mislukte Feyenoord-deal: Dat vonden wij heel erg jammer

Van Geel betreurt mislukte Feyenoord-deal: "Dat vonden wij heel erg jammer"

16-07-2017 14:27
25

Feyenoord wil zich in de komende weken versterken met nog 'drie à vier spelers'. Technisch directeur Martin van Geel liet dat zondag, tijdens de Open Dag van de kampioen, weten voor de camera van RTV Rijnmond. 

"We zijn nog volop bezig om ons team te versterken. Wij richten ons op zeker drie à vier versterkingen", aldus Van Geel. Het gaat dan vooral om nieuwe spelers voor de defensie en de aanval van de Rotterdammse grootmacht. 

Feyenoord verkocht in de afgelopen weken Terence Kongolo (AS Monaco) en Rick Karsdorp (AS Roma) voor grote bedragen. "Ik merk dat Feyenoord groter wordt in de verkoop en de aankoop van spelers. De clubs waar wij ons melden, gaan ook stevig in hun stoel zitten. Die weten dat we Champions League spelen en al wat verkocht hebben", stelt Van Geel. 

"Er is een heel andere dynamiek in het onderhandelen en dat is niet altijd even gemakkelijk. Maar we werken er met z'n allen keihard aan." Dat AZ-verdediger Derrick Luckassen PSV verkoos boven een overstap naar De Kuip, betreurt hij. 

"Dat vonden we heel erg jammer. Omdat het een jongen was die heel erg bij Feyenoord paste, vonden wij. Maar hij kiest toch voor PSV om de reden dat PSV een rustige club is in een rustiger klimaat. Daar kun je iets van vinden."