AC Milan betaalt 20 miljoen euro aan Lazio en zet transferteller op tien

AC Milan betaalt 20 miljoen euro aan Lazio en zet transferteller op tien

16-07-2017 18:12
8

Lucas Biglia is officieel speler van AC Milan. Zondag doorstond de Argentijnse middenvelder, die overkomt van SS Lazio, met succes de medische keuring.

Biglia heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract, tot de zomer van 2022. Milan betaalt zeventien miljoen euro aan Lazio en heeft de Romeinse club nog eens drie miljoen aan bonussen in het vooruitzicht gesteld. Zondag is de Argentijnse middenvelder (31) gepresenteerd in Casa Milan. Hij speelde sinds 2013 voor Lazio, dat hem oppikte bij Anderlecht.

Biglia is de tiende (!) nieuweling in de selectie van Milan, dat deze zomer door de entree van de nieuwe eigenaren uit China een volledige renovatie ondergaat. Milan versterkte zich deze zomer al met Mateo Musacchio (18 miljoen), Leonardo Bonucci (40 miljoen), Ricardo Rodríguez (18 miljoen), Hakan Calhanoglu (22 miljoen), André Silva (38 miljoen), Andrea Conti (25 miljoen) en Antonio Donnarumma (1,5 miljoen). Fabio Borini en Franck Kessié werden bovendien gehuurd met een verplichte optie tot koop.