Twente haalt 'type Mario Mandzukic' in huis: Dat wil ik ook uitdragen

Twente haalt 'type Mario Mandzukic' in huis: "Dat wil ik ook uitdragen"

16-07-2017 19:26
16

FC Twente heeft met Marko Kvasina een 'type Mario Mandzukic' in huis gehaald. Dat zegt de twintigjarige aanvaller, die overkwam van Austria Wien, zelf.

Kvasina spiegelt zich het liefst aan Mandzukic, de multifunctionele aanvaller van Juventus die in de Champions League-finale nog scoorde met een omhaal. "Ik vergelijk mezelf graag met Mario Mandzukic", vertelt de Twente-aanvaller aan RTV Oost. "Hij verricht heel veel arbeid voor de ploeg en dat wil ik ook graag uitdragen voor deze club."

"Ik heb nog een hele weg af te leggen om op het hetzelfde niveau te komen als Mandzukic, maar ik hoop dat die dag komt", vervolgt Kvasina, die voor vier jaar heeft getekend. Hij is in Enschede de beoogde concurrent van Tom Boere.

In Oostenrijk stond Kvasina jarenlang te boek als een groot talent. "Dat hebben ze altijd gezegd, ja. Helaas heb ik de pech dat ik de afgelopen twee jaar niet veel heb gespeeld, dus ik ben een beetje in de vergetelheid geraakt. Maar ik hoop dat ik weer snel op niveau kan komen. Uiteindelijk wil ik naar een topcompetitie."