'De manier van spelen van Feyenoord trekt me heel erg aan. Dat past goed bij mij'

'De manier van spelen van Feyenoord trekt me heel erg aan. Dat past goed bij mij'

16-07-2017 22:40
81

Sofyan Amrabat is erg te spreken over zijn eerste week in dienst van Feyenoord. De Marokkaanse middenvelder, die voor miljoenen euro's werd overgenomen van FC Utrecht, is naar eigen zeggen goed ontvangen door de club en zijn mede-spelers. 

"Iedereen staat voor me klaar en wil me helpen", aldus Amrabat in gesprek met Voetbal International tijdens de Open Dag van Feyenoord. Samen met Kevin Diks en Jean-Paul Boëtius landde de international tijdens het jaarlijkse festijn met een helikopter op de middenstip van De Kuip. 

Wedden

Meer odds

Hij denkt dat hij goed bij zijn nieuwe club past. "Daarom ben ik ook naar Feyenoord gekomen. Ik denk dat ik hier heel goed pas en dat wil ik ook gaan laten zien. De manier van spelen trekt me heel erg aan. We spelen met dynamische middenvelders, met veel power, veel druk naar voren. En ik denk dat dat wel kenmerken zijn waar ik goed tussen pas."

De verwachtingen zijn hoog, begrijpt Amrabat. "Ik probeer altijd alles in de wedstrijd te gooien wat ik in me heb. Dat is ook wat ze hier van je vragen."