Update: PSV reageert vlot op transfergerucht: gewilde linksback niet in beeld

Update: PSV reageert vlot op transfergerucht: gewilde linksback niet in beeld

17-07-2017 10:16
54

In de strijd om Marvin Zeegelaar heeft Feyenoord concurrentie van PSV. Het Eindhovens Dagblad schrijft maandag dat de linksback van Sporting Portugal mogelijk een kandidaat is om Jetro Willems op te volgen.

In Eindhoven zoekt men naar een vervanger van Willems, die op het punt staat om naar Eintracht Frankfurt te verkassen. Met die transfer is naar verluidt een bedrag van zeven miljoen euro gemoeid. Het bedrag dat PSV krijgt, kan voor een deel worden geïnvesteerd in een nieuwe linksback. Volgens technisch manager Marcel Brands staat Ridgeciano Haps op het lijstje, maar 'niet bovenaan'.

Dus wordt de 26-jarige Zeegelaar, momenteel speler van Sporting Portugal, mogelijk wél de opvolger van Willems. Ook Feyenoord ziet de komst van de back zitten, maar struikelt vooralsnog over de vraagprijs van de Portugezen. De directie van Sporting Portugal wil vijf miljoen euro zien voor de Nederlander. Zeegelaar werd deze transferperiode ook in verband gebracht met een transfer naar RC Genk, maar ook de Belgen zouden geschrokken zijn van de vraagprijs.

Robert Kenedy is niet meer in beeld. De linksback van Chelsea stond een tijdje op het lijstje van technisch manager Marcel Brands, maar hoeft niet meer te rekenen op Eindhovense interesse. PSV heeft zich niet meer bij Chelsea voor hem gemeld.

Update 10.16: Zeegelaar is níet in beeld om de opvolger te worden van Willems. PSV laat dat in een reactie weten aan De Telegraaf. Bij Feyenoord zou Haps bovenaan het lijstje staan om in de voetsporen te treden van Terence Kongolo. Hij werd eerder deze maand voor miljoenen euro's verkocht aan AS Monaco.