Armenteros ziet transfer afketsen: Ik heb er nu een week niets meer over gehoord

Armenteros ziet transfer afketsen: "Ik heb er nu een week niets meer over gehoord"

17-07-2017 07:37
5

Samuel Armenteros rekent niet meer op een transfer naar Griekenland. De spits van Heracles Almelo heeft al een tijdje niets meer vernomen van de geïnteresseerde club. Vermoedelijk ging het om Panathinaikos.

"Er was concreet interesse uit Griekenland, maar blijkbaar wilden of konden ze niet voldoen aan de vraagprijs", aldus de Zweedse spits in gesprek met TC Tubantia. "Ik heb er nu een week niets meer over gehoord, dus ik ga er vanuit dat het is afgeketst. Daar zit ik niet mee. Ik heb er niet over nagedacht om daarheen te gaan. Dat doe ik pas als ik er over na moet denken."

Armenteros had voor de miljoenen uit Saoedi-Arabië kunnen kiezen, maar wil graag in Europa blijven. Met dat geld had hij zich financieel onafhankelijk kunnen spelen. "En mijn zoon ook nog. Maar ik wil graag in Europa blijven, bij een goede club spelen. Ik ben 27 jaar en ambitieus, wil naar het WK met Zweden, volgend jaar in de zomer. Ik heb lang gevochten voor mijn kans in de nationale ploeg, en die ik heb ik gekregen en gegrepen. Nu wil ik het volhouden."

Heracles-directeur Nico-Jan Hoogma bekijkt de situatie van Armenteros van dag tot dag. "Armenteros wil graag een transfer maken. Dan moet er een goede club komen, waar hij heen wil en die het transferbedrag kan betalen. Op dit moment is het rustig, maar dat kan zo anders zijn."