Deze selectie is bijna op orde en moet voor de landstitel kunnen gaan

"Deze selectie is bijna op orde en moet voor de landstitel kunnen gaan"

17-07-2017 07:51
53

Volgens technisch manager Marcel Brands is de selectie van PSV bijna rond. Waar mogelijk wordt er nog wat aan de spelersgroep gesleuteld.

De boodschap van de technische man voor komend seizoen is duidelijk: "Deze selectie is bijna op orde en moet voor de landstitel kunnen gaan", zegt hij in De Telegraaf. Het is deze zomer op transfergebied minder druk dan in andere periodes. Dat komt volgens Brands doordat PSV het afgelopen seizoen slechts derde werd. "Bij een derde plaats zou het onlogisch zijn als er een volksverhuizing zou plaatsvinden. Daar ben ik dus niet zo bang voor. Spelers worden dan ook minder waard."

PSV verzekerde zich zondag van de komst van Marco van Ginkel en ziet Jetro Willems naar Eintracht Frankfurt vertrekken. Daarnaast maakte Hectór Moreno de transfer naar AS Roma en verzekerde de club zich van de komst van Hirving Lozano en Derrick Luckassen. Brands richt de pijlen nog op een linksback, maar ook met de huidige groep is hij tevreden. "Als het zo blijft, komen we er prima vanaf."