Ruildeal Feyenoord en Sparta 'niet ondenkbaar': 'Op ons lijstje, goede speler'

Ruildeal Feyenoord en Sparta 'niet ondenkbaar': 'Op ons lijstje, goede speler'

17-07-2017 07:56
31

Rick van Drongelen wordt in de gaten gehouden door Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad. In De Kuip is men gecharmeerd van de achttienjarige verdediger, die een paar kilometer verderop speelt bij Sparta.

Martin van Geel zoekt door de naderende start van de Champions League naar spelers die er 'direct staan', maar de technisch directeur van Feyenoord wedt op meer paarden. Van Drongelen, die als linksback en centrale verdediger kan spelen, wordt in de gaten gehouden.

"Rick staat op ons lijstje. Een goede speler", is het enige wat Van Geel kwijt wil aan het Algemeen Dagblad. De Feyenoord-directeur wil niet bevestigen dat hij werk maakt van een deal met Sparta. Het AD noemt het 'niet ondenkbaar' dat Feyenoord-back Lucas Woudenberg, die wordt begeerd door Sparta, in een mogelijke deal wordt betrokken.

In de zoektocht naar directe versterkingen zou Feyenoord zijn uitgekomen bij Jerry St. Juste (sc Heerenveen) en Ridgeciano Haps (AZ). Van Geel is verder bezig met een terugkeer van Steven Berghuis en zei zondag op de open dag dat Robin van Persie meer dan welkom is.