'Agressief type' wordt opvolger van Guardado bij PSV: 'Niet alleen dát kunnen'

'Agressief type' wordt opvolger van Guardado bij PSV: 'Niet alleen dát kunnen'

17-07-2017 08:38
35

Het vertrek van Andrés Guardado wordt volgens Bart Ramselaar bij PSV opgevangen door een 'agressief type'. De pittige Guardado gold in Eindhoven als aanjager.

"We hebben er nog wel een paar agressieve types tussen zitten", zegt Ramselaar tegen Voetbal Inside. "Wie? Jorrit Hendrix is ook zo'n type die fel is. Derrick (Luckassen, red.) is erbij gekomen en is dat ook. Andere spelers gaan daar vanzelf in mee. Je moet natuurlijk niet alleen dát hebben, maar ook goed kunnen voetballen. Ik denk dat dat wel goedkomt."

Wedden

Meer odds

Ramselaar maakt zich geen zorgen om zijn basisplekje bij PSV. De Eindhovense club maakte zondag de komst van een concurrent van Ramselaar bekend: Marco van Ginkel. "Ik moet het zelf afdwingen. Wat ik denk? Als wij Van Ginkel niet zouden hebben, heb je Hendrix, Pröpper en ik. Als een van ons geblesseerd raakt, moet je er gelijk staan. Het is altijd lastig als iemand zijn debuut nog niet heeft gemaakt. Als topclub moet je altijd een grote selectie hebben. Daar word je alleen maar beter van."