'De Boer praat met Martins Indi en is na komst Riedewald klaar bij Ajax'

'De Boer praat met Martins Indi en is na komst Riedewald klaar bij Ajax'

17-07-2017 09:52
15

Frank de Boer heeft een gesprek gevoerd met Bruno Martins Indi over een potentiële transfer naar Crystal Palace. Dat meldt De Telegraaf.

Martins Indi werd in Engeland al nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar Crystal Palace. Omdat de Premier League-club een akkoord zou hebben bereikt met FC Porto over de transfersom, lijkt alleen een persoonlijk akkoord en een medische keuring nog tussen De Boer en Martins Indi te staan. De Telegraaf meldt zondag dat de belangstelling concreet is.

De Boer heeft afgelopen week een gesprek gevoerd met Martins Indi. Een akkoord lijkt hoe dan ook nog ver weg. De Oranje-international (26) is zondag op het vliegtuig gestapt naar Mexico, waar Porto een trainingskamp heeft belegd. Bovendien heeft Crystal Palace forse concurrentie van Stoke City, dat Martins Indi na een huurperiode definitief wil inlijven.

Met Jaïro Riedewald staat Crystal Palace overigens al op het punt een linksbenige verdediger binnen te halen. Hij komt voor negen miljoen euro over van Ajax en wordt waarschijnlijk maandag gepresenteerd. De Boer zal verder niet bij Ajax shoppen.