Willem II presenteert nieuwe spelmaker: We zijn ontzettend blij

Willem II presenteert nieuwe spelmaker: "We zijn ontzettend blij"

17-07-2017 11:32
12

Willem II heeft de komst van Dan Crowley naar Tilburg afgerond. Via de officiële kanalen laten de Tricolores maandag weten dat Crowley (19) voor drie jaar tekent in Tilburg. De spelmaker wordt overgenomen van Arsenal. 

"We zijn ontzettend blij dat wij een talent als Daniel aan ons weten te binden", zegt technisch directeur Joris Mathijsen op de website van Willem II. Hij is bezig met het samenstellen van een selectie die talent én ervaring bevat. "Daniel past goed in onze mix van jonge potentie en ervaren krachten."

Wedden

Meer odds

Crowley was afgelopen halfjaar al actief in de Eredivisie. Go Ahead Eagles huurde hem van Arsenal. "Dat zie ik uiteraard als een voordeel. Ik weet wat er gevraagd wordt en hoe hier gevoetbald wordt", zegt hij.

Arsenal verhuurde hem diverse malen. Nu vond de tiener het tijd voor een definitieve transfer. "Ik wil in het veld belangrijk kunnen zijn en me als speler kunnen ontwikkelen. Dat kan ik alleen als ik speeltijd en vertrouwen krijg, ik heb het gevoel dat ik dat hier bij Willem II ga krijgen."